SALON PARFUMERIE MARCEL

Laat zien hoe mooi je bent

U BENT VAN HARTE WELKOM BIJ SALON PARFUMERIE MARCEL

Ons team: Ans & Anne

 Salon Parfumerie Marcel

Ons team: Ans, Anne staan voor de optimale combinatie van gegarandeerde huidverbetering, en balans tussen uiterlijke en innerlijke schoonheid.

Voor huidbehandelingen maken wij gebruik van de meest vooraanstaande merken, Sensai, Shiseido, Clarins Sans Soucis Huidverjonging, microdermabrasie, Huidproblemen oplossen b.v. verwijderen van rode adertjes en andere huid oneffenheden. Wij werken met diverse fantastische doeltreffende apparaten.

Als specialisten in huidverbetering bieden wij jullie complete doeltreffende behandelingen afgestemd op je eigen huidtype voor de vrouw en de man, want elke huid is uniek. Welkom voor een heerlijk verwen arrangement, in overleg samen te stellen. Ook voor bruid en bruidegom bieden wij arrangement of behandeling op maat.

Maar u bent ook welkom voor epileren, harsen, wimpers/wenkbrauwen verven tevens verzorgen we wimperpermanent voor perfect gekrulde wimpers en optisch grotere ogen. Wij hebben ook specialisten voor diverse massages: ontspannende rug schouder nek massage, hot-stone, of een heerlijke lichaamsmassage.

Wil je zelf je bruine kleur verzorgen of onderhouden zonder zonnebank dan hebben we het mooie merk Marc Inbane, in de vorm van Tanning- Drops, Spray en Mousse.

Voor mooi verzorgde nagels en handen bent u ook van harte welkom, een fijne manicure behandeling of uw nagels voorzien van gellak, waar u weken plezier van beleeft.

Producten van Sensai, Shiseido, Clarins , Sans Soucis en Marc Inbane kunt u ook via onze webshop bestellen. Wij leveren heel snel.

Team Ans & Anne
05_FLACON_SAC_FINAL_BASE_0001_1440x1080

Kapsalon

MOROCCANOIL HAIR

De producten van Moroccanoil zijn gemaakt op basis van voedende ingrediƫnten en zijn rijk aan antioxidanten. Argan-olie is kenmerkend voor het merk. Moroccanoil legt zich volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haarproducten. Moroccanoil treatment is de ultieme basis voor gezond, glanzend en glad haar.

OLIGO PROFESSIONNEL

In onze haarsalon kleuren wij met Oligo Professionnel De formule is volledig vrij van parabenen en PPD. Deze kleuring biedt optimale glans en conditionering, en is zacht voor de hoofdhuid. De formule van Oligo Calura haarkleuringen zijn verrijkt met allerhoogste kwaliteit keratine en beschermt de natuurlijke structuur van het haar. Daarnaast levert het antioxidanten die het haar beschermen tegen het agressieve element waar het dagelijks aan bloot staat.

SUBTIL HAARKLEURINGEN

Ontdek de SUBTIL-kleurproducten waarmee onbegrensd en zonder risico kunt creƫren. U zult de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de resultaten beslist waarderen.
De in de SUBTIL-formules verwerkte EPALINE biedt een doeltreffende cosmetische werking voor gekleurd haar.