NARCISO RODRIGUEZ

ALL OF ME
EAU DE PARFUM SPRAY

All of me van Narciso Rodriguez: De unieke essentie van mij. all of me…
all of me is het nieuwe parfum voor dames van Narciso Rodriguez. Het is een gewaagde en veelzijdige, bloemige geur, gemaakt voor een nieuwe generatie vrouwen die zichzelf vol zelfvertrouwen willen laten zien en alles omarmen wat hun uniek maakt.

Een parfum met vele facetten
all of me is een eerbetoon aan individualiteit en zelfexpressie. Het is een nieuw bloemig parfum met een combinatie van heerlijke centifoliaroos en gewaagd geranium bourbon, een geurnoot die vaak wordt gebruikt in herengeuren. Naast dit onderscheidende duet van roos en geranium geeft een akkoord van verfijnde, melkachtige witte muskus een nieuwe draai aan de iconische Narciso Rodriguez-signatuur. Er zijn zes verschillende musc noten samengekomen om een verslavende geur te creëren die aanvoelt als een tweede huid. Elke geurnoot geeft de veelzijdige bloemenmix een nieuwe dimensie.

Een natuurlijk parfum dat bewuster is ontwikkeld
all of me is een verantwoord ontwikkeld parfum. 88% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. De belangrijkste natuurlijke ingrediënten van dit vegan parfum zijn op een meer verantwoorde wijze verkregen, om niet alleen bewuster om te gaan met het milieu, maar ook met de lokale gemeenschappen die deze waardevolle ingrediënten verbouwen, zoals geranium bourbon, sandelhout en centifoliaroos.

TOPNOOT

Pioen, Magnolia

HARTNOOT

Roos, Geranium

BASISNOOT

Muskus, Sandelhout90 ML
Nu besteld, morgen in huis!
Adviesprijs
€ 144,00
Nu € 104,52


50 ML
Nu besteld, morgen in huis!
Adviesprijs
€ 110,00
Nu € 79,72


30 ML
Nu besteld, morgen in huis!
Adviesprijs
€ 73,00
Nu € 53,64